Всеки гост на The View VT може да отнесе със себе си картина за спомен от мястото, нарисувана от Мария Костадинова. Всички платна, изложени в апартамента могат да бъдат закупени. 

За автора

Рисуването е една от големите страсти на Мария от повече от 30 години. Използва различни техники и материали, обича да експериментира и да опитва нови похвати в зависимост от платното пред себе си и вдъхновението. 

Самата Мария споделя: ”Темите избирам според настроението. Зависи колко време ще отнеме изработването на едно произведение, но във всяка една картина давам цялата си душа и положително излъчване. Чрез тях искам да добавя във всеки един дом малко настроение,топлина и красота.”

Използвани техники

По стените на The View VT присъстват картини, рисувани с различни техники – от акварелни до графични изображения. Произведенията са създадени с:

  • акрилни бои;
  • акварелни бои;
  • маркери;
  • моливи.

Какво представляват картините?

В картините преобладават флорални мотиви и пейзажи от различни части на Велико Търново. Платната са с размери от 148×210мм до 1000х800мм. Всички са рамкирани и с поставени защитни стъкла пред изображенията. Рисувани са на канава.

Допълнение в интериора

Произведенията на изкуството придават завършеност на всяко едно пространство. Те показват характера и креативността на собствениците им и внасят, цвят емоция и динамика на интериора. Заедно с това носят свой много специфично изживяване, особено когато провокират спомен за приятно преживяване. Именно с тази цел домакините на The View VT предлагат на гостите си и възможността да вземат част от престоя си в апартамента със себе си. Картина от Мария Костадинова ще е подходящ цветен акцент и вдъхновяващ елемент в дома.

Фокусна точка

С преобладаващи флорални мотиви, картините са олицетворение на пролетта, на възраждането и съживяването на цветовете, както се случва и ежегодно в природата. Освен цвят, заради използваните техники, картините носят и текстура на пространството. Привличат вниманието и се превръщат във фокусна точка на помещението, в които са разположени. Така стаята добива завършеност и своя собствена атмосфера.

Интериорна хармония

Заради разнообразието в цветовете, използвани от Мария, картините от The View VT могат да са в пълна хармония с интериорните тонове на дома или да контрастират напълно с тях, като създават динамика на пространството.

Всички картини в апартамента могат да бъдат закупени. Платно може да бъде поръчано и допълнително, по заявка за определена тема от самите клиенти. Детайли за периодите на изработка и цените ще бъдат предоставени от самите домакини на място в The View VT или по телефона.

За повече информация и въпроси, пишете ни на имейл theviewvt@gmail.com или се обадете на 0898 93 35 69 или 0887 54 30 47.

Content creation ivayla.space