Имате нужда от място за почивка и релакс. Нека ви запознаем с „Гледката Велико Търново” – очарователна градска къща с уютна, модерна среда съчетана с топлината на дървото използвано в старите български къщи и спираща дъха панорамна тераса, където можете да прекарате спокойните си вечери. Градска къща „Гледката Велико Търново” е долепена до Владишки мост построен през 1774г., където влюбените поставят своите катинари, символ на любовта им и повтарят своите клетви. Това е място изпълнено с много символика и история.

Местоположение/локация


В квартала има супермаркет разположен срещу Градска къща „Гледката Велико Търново”, през моста. Срещу къщата има ресторант с вкусна скара и салати. В дясно от Градска къща „Гледката Велико Търново” се намира детска площадка с уникална гледка към крепостта, където може да релаксирате, докато вашите деца играят. Наблизо има и футболно игрище, както и игрище за пейнтбол. Може да половите и риба от река Янтра. От Градска къща „Гледката Велико Търново” лесно може да се качите както на Крепостта Царевец, така и на Крепостта Трапезица, която е отзад на 100 метра. Също така мястото може да бъде отправна точка за разходка пеша, колело или с автомобил до Женски манастир Света троица или местността Ксилифор. Арбанаси и Люлката на любовта също са близо

Какво предлага градската къща?

Къщата е триетажен мезонет с три спални, две бани, тоалетна, хол, кухненски кът и тераса със зашеметяваща гледка към крепостта Царевец, Владишки мост и река Янтра. Може да се наслаждавате на спокойствието и съхранената природа на реката през деня, а вечерта да гледате светлинното шоу „Звук и Светлина“, както и Моста на влюбените окъпан в светлина. И всичко това съпроводено с комплимент от домакините: италианско еспресо, български билков чай и бутилка шампанско.

Хол с кухня

Спалня 1 – Ниво първи етаж предлагаме спалня и допълнителен разтегателен диван за едно дете до 13 години.

Спалня 2 – Ниво партер разполагаме със спалня за двама и допълнителен разтегателен диван за две деца до 13 години.

Спалня 3 – Ниво втори етаж размполагаме със спалня за двама.

Тераса – Ниво първи етаж, представяме ви тераса със зашеметяваща гледка към крепостта Царевец, Владишки мост и река Янтра.

Допълнителни удобства

За комфортния престой на гостите ни в „Гледката Велико Търново” са осигурени:

  • климатизация на помещенията
  • безплатен Wi-Fi
  • интерактивна телевизия от А1
  • безплатен паркинг
  • кърпи за баня
  • безплатно кафе и чай
  • пералня

Защо да почивате при нас?

Създадохме The View VT Townhouse с много желание и страст, защото смятаме, че гледката, която се разкрива към Велико Търново си заслужава да бъде видяна от колкото се може повече хора. И това в съчетание със спокойствието и уюта на индивидуална почивка с всички удобства, които предлага престоя във ваканционен имот под наем. Мястото е подходящо както за двойки, приятели на път, така и за семейства с деца. В градската къща се приемат и домашни любимци (кучета), като за престоя им се заплаща допълнителна такса, на място (след предварително запитване). Резервация може да направите лесно през booking.com или директно по телефона, като точни координати ще откриете на страницата с контакти.

Градска къща „Гледката Велико Търново” може да бъде използвана както за уикенд дестинация, така и за дълга почивка и отправна точка за пътешествия из околностите на Велико Търново и Централна България. Мястото предлага спокойствие, релакс и уникална гледка. Заповядайте!