The View VT предлага да видите Старата столица от друг ъгъл. Разположението му на последния етаж и панорамната тераса с изглед към Царевец обещават наистина запомнящ се престой в апартамента. 

Какви услуги предлага The View VT

Освен за кратка почивка или по-дълга ваканция, апартаментът е подходящо място за провеждането на фирмени или семейни събития и празници, както и просто за отпускащи вечери с приятели. Кулминация на вечерта може да бъде и светлинното шоу “Звук и светлина”, чийто декор са стените на величествената крепост Царевец.

Апартаментът предлага така търсеното от мнозина уединение. За ваше удобство, можем да ви препоръчаме страхотни места, предлагащи доставка на храна и други услуги.

Интериорът на The View VT е аранжиран с картините на Мария Гочева-Костадинова. Всяка от тях може да закупите като подарък към приятел или за спомен от Велико Търново и престоя си в апартамента. 

Какви са възможностите за настаняване

Минималният престой в апартамента е две нощувки. Цената включва и туристическите такси за целия период на престоя. Плащането се извършва при резервация с карта през системата на букинг. При продължителен престой е необходимо домакините да имат достъп на всеки три дена, за да се извърши поддръжка на цветята в апартамента. Подмяна на чаршафите и кърпите се прави на всеки 5 дена.

Има ли условия за престой с деца?

Условията, които ваканционният апартамент The View VT предоставя са подходящи за семейства с едно или две деца. Максималният капацитет на мястото е за четирима души. При престой с бебе, на разположение на гостите се осигурява и кошара с комплект чаршафи. 

Как да направите резервация

Ваканционният апартамент може да бъде резервиран по всяко време през годината. Необходимо е само да бъде направена резервация към домакините през booking.com или по телефона за избраните дати и продължителност на престоя. Целогодишното функциониране на The View VT предоставя възможност на гостите да видят Търново и околностите в различните сезони. 

Препоръки за интересни локации

Гостите могат да използват картата на Велико Търново, която се намира в апартамента и показва основните забележителности и по-големите заведения. Така те самостоятелно могат да изберат локациите според индивидуалните си предпочитания. Ако все пак не са открили желаните обекти, могат да потърсят за съвет домакините както за интересни туристически места, добри ресторанти и някои по-малко известни кътчета, които да посетите във Велико Търново и региона. 

Няколко от емблематичните имена в града. Именно оттук започва историята на ресторант Щастливеца – предпочитано място заради добрата кухня, запомнящата се гледка и симбиозата между традиция и съвременност. Бианко и Его са още няколко от заведенията, които се ползват с високото доверие на търновци и гостите на града.

Ресторанти

В близост до апартамента е и заведение Камбаната, което се намира на 5 мин. пеша.

Ако част от програмата ви включва хубава музика и питие може да заложите на Сити Пъб. 

Заведения

Разнообразието тук доближава безкрайност – места за закуска, пицарии, интернационална кухня, сладкарници – в Търново може да намерите любимата си храна. Попитайте и ще ви насочим към наистина интересни места.

За повече информация и въпроси, пишете ни на имейл theviewvt@gmail.com или се обадете на 0898 93 35 69 или 0887 54 30 47.

Нямаме търпение да чуем вашите виждания и да ви посрещнем в The View VT. Очакваме ви!

Изберете нас за вашата приказна почивка във Велико Търново!


П.С. Всички наши гости казват, че на живо е по-красиво от на снимките.
Заповядайте да се уверите сами!


Ако искате да насладите от терасата на Звук и светлина, ето линк за програмата.


Content creation ivayla.space